Service Aftale

FÅ RO I MAVEN MED EN WORDPRESS SERVICEAFTALE

Hvad gør du hvis din hjemmeside eller shop pludselig går ned?

Er der styr på backup, spam, hacking, hjemmesidens database….og ved du hvad du skal gøre? Det gør de fleste ikke.

En WordPress Serviceaftale hos Andersson Consult er din garanti for at din forretnings digitale platform altid er i topform og at du skal aldrig bekymre dig om nedbrud, backup, spam eller hacking af din hjemmeside – for det er der altid styr på.

Pakken er til dig der gerne vil slippe alt det tekniske bøvl ved at have en hjemmeside og have ro i maven, så du i stedet kan fokusere 100% på at drive din forretning og gøre det du er god til!

WORDPRESS SERVICEAFTALE

PRIS PR. MÅNED (ex. moms)

 fra 299 ,-

DET FÅR DU

Overvågning af din hjemmeside
Opdatering af WordPress
Opdatering af plugins
Opdatering af tema

Daglig backup af hjemmeside
Løbende sikkerhedstjek
Månedlig rapport på mail
Hurtig hjælp ved funktionsfejl

BESTIL NU

Alle opdateringer

  • WordPress platformen
  • Hjemmesidens design skabelon
  • Alle installerede plugins

WordPress

Fundamentet for din hjemmeside hedder WordPress. Det er motoren der ligger under hele din hjemmeside og denne er derfor super vigtig at holde opdateret, for at sikre at din hjemmeside fungerer optimalt og er sikkerhedsmæssigt i topform.

Design skabelon

Din hjemmesides design skabelon indeholder vigtige elementer i sidens funktionalitet og design. For at sikre at hjemmesiden altid fungerer optimalt og at du har de nyeste funktioner til rådighed, er det vigtigt at skabelonen altid er opdateret – på den måde undgår du samtidigt unødige fejl.

Plugins

Plugins udvider din hjemmesides funktionalitet. Der findes i dag tusindvis af forskellige plugins til forskellige behov. Uanset hvilke plugin du bruger på din hjemmeside, er det vigtigt at disse altid er opdateret, så du undgår fejl og sikkerhedsbrud på din hjemmeside.

Smart Backup

Der oprettes dagligt en komplet backup af din hjemmeside, database, filer m.m., hvilket sikre dig at alt kan genskabes, hvis uheldet er ude.

Uden automatisk backup risikerer du, hvis din hjemmeside hackes, får virus eller du selv kommer til at lave en fejl, at miste mange timers arbejde og i sidste ende penge og tid på at skulle genskabe det tabte indhold.

Konstant Overvågning

Din hjemmeside overvåges døgnet rundt (24/7/365) og du får besked med det samme, hvis din side pludselig går ned, så du kan reagere hurtigt.

Uden overvågning af din hjemmeside risikerer du potentielt at din hjemmeside er nede på det værst tænkelige tidspunkt, og at du mister potentieller kunder til din forretning.

Nej tak til Hacking & Spam

Du bliver automatisk beskyttet mod hacking og alt eventuel spam (kommentarer, henvendelser mv.) fjernes og blokeres for dig.

Til trods for at der ikke kan stilles nogen skudsikre garantier, er du med sikkerhed langt bedre rustet mod eventuelle angreb når din hjemmeside sikkerhedsmæssigt et i topform.

I følge en undersøgelse lavet af sikkerheds firmaet SiteLock, bliver en helt almindelig hjemmeside i gennemsnit besøgt af hackere/robotter 22 gange om dagen – alle lige for at se om der mon står et “vindue” åbent. Link til artiklen

BESTIL RO-I-MAVEN PAKKEN I DAG

Min hjemmeside har ingen problemer – så hvorfor opdatere?

Fordi som med alt andet, så er det forebyggelsen der sikre at din hjemmeside forbliver problemfri – og det er præcis hvad du får med en WordPress serviceaftale.

Det er lidt det samme med service på din bil, du kan snildt klare dig uden og bare køre derud af – men lige pludselig, oftest når det er mindst belejligt, så bryder bilen sammen. En lille dum ting som sikkert var blevet opdaget og repareret ved regelmæssig service, er nu skyld i af du holder stille midt på den tyske autobahn på vej på ferie med fuld oppakning.

Hjemmesidens består af mange forskellige komponenter, som både skal fungere hver for sig, men også sammen som en helhed. For at sikre dette er det vigtigt at hjemmesidens fundament (WordPress) og alle de ovenliggende systemer som udgør sidens funktionalitet og design altid er opdateret.

Opdateringer tilføjer funktionalitet, styrker sikkerheden, løser problemer og gør din hjemmeside mere stabil.

Jeg har jo ikke noget specielt på min side – hvem vil hacke mig?

Det er der desværre mange derude der gerne vil af mange forskellige årsager.

Har du en hjemmeside uden shop, har det eks. værdi for hackere at skaffe sig adgang til din side med det formål, at oprette skjulte sider med indhold som linker til deres andre hacker sider. På den måde bliver din fine og uskyldige hjemmeside medvirkende til at verificere disse hacker sider overfor Google og hackerne kan på den måde nå endnu flere potentielle ofre.

Har du en webshop, kan du også sagtens blive udsat for ovenstående svindel, men hvad er langt mere sandsynligt er at hackere vil prøve at få adgang til din side med det formål at få fat i dine kunders personlige oplysninger, som de så vil forsøge at misbruge og i worst case hacke dine transaktioner og stjæle dine/dine kunders penge.

Med en WordPress serviceaftale har du de bedste forudsætninger for at undgå hacking og andre ubehagelig overraskelser på din hjemmeside.

Jeg vil gerne have en service aftale – hvad kræver det?

For at du kan få en service aftale på din hjemmeside eller webshop, kræver det at siden er bygget i WordPress. Da det er denne platform jeg benytter og udvikler websites i for mine kunder – da jeg mener det er den mest stabile og brugervenlige platform der findes på markedet i dag. (Det er også den største.)

Hvordan ser jeg om min side er bygget i WordPress?

Der er flere måder som du nemt kan se det på, her kommer et par stykker:

  • Hvis du logger ind på din side ved at skrive en adresse der ender på: www.anderssonconsult.dk/”wp-admin”
  • Når du er logget ind på din hjemmeside vil du oftest i øverste venstre hjørne af skærmen kunne se et WordPress ikon (W)

Er du stadig i tvivl? Så kontakt mig gerne og så kan jeg hurtigt fortælle dig hvilken platform din hjemmeside er bygget på.

Uanset om jeg har udviklet din hjemmeside eller om du har fået den udviklet et helt andet sted, så har du mulighed for at tegne en wordpress serviceaftale hos mig. For hjemmesider sider jeg ikke selv har udviklet vil der være et opstarts gebyr på 1499,- som dækker en grundig gennemgang af din hjemmeside og dennes funktionalitet for at sikre at jeg kan levere en tilfredsstillende service til dig.

…og lad nu være med at vente til sidste øjeblik, eller til at det er for sent og uheldet er sket – det vil du med garanti fortryde.

Brug din tid rigtigt

LAD MIG STÅ FOR DRIFTEN AF DIN HJEMMESIDE

Udfyld formularen her og send din bestilling i dag. Så kontakter jeg dig hurtigst muligt dig til en snak og gennemgang af din hjemmeside, hvorefter jeg kan koble en fast månedlig serviceaftale på hjemmesiden.

Er du klar til at fokusere 100% på din forretning?

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

De bedste hilsner
Ronni Fogh Andersson

[recaptcha size:normal]

SERVICEAFTALENS BETINGELSER

* Har vi ikke udviklet din hjemmeside, laver vi først en gennemgang af hjemmesidens tilstand og snakker med dig om eventuelle udfordringer, der skal løses inden vi kan opsætte en WordPress Serviceaftale på din hjemmeside.

* Udgifter til fornyelse af betalte plugins og skabeloner er ikke inkluderet.
* Der er ingen binding og du kan derfor opsige aftalen til enhver tid.
* Aftalen faktureres automatisk månedligt via dit kreditkort.